Realizare
Catalog de Produse

Creare site catalog produse, reprezinta o solutie eficienta ce combina optiunile unui catalog online de anunturi, organizat pe categorii si subcategorii. Administrarea catalogului se realizeaza foarte facil dintr-o interfata web, conceputa pentru a fi foarte intuitiva. Nu necesita cunostinte de programare web si veti beneficia de suport gratuit din partea ZMC DESIGN cu privire la folosirea acestei facilitati. Trainingul necesar utilizarii acesteia este foarte scurt datorita conceptiei simple.

Creare unei pagini web eficiente este o componenta esentiala a oricarei strategii de marketing. Un web design convingator si o strategie de continut va ajuta sa veniti in intampinarea cerintelor specifice ale unui potential client. Un design eficient al site-ului va permite unui vizitator sa navigheze rapid si intuitiv si sa gaseasca informatiile dorite în cel mai mic numar de clicuri. Obiectivul general al web designului este conversia – indrumarea unui vizitator pentru a efectua o actiune dorita.
Echipa noastra de dezvoltare se asigura ca site-ul este conform W3C, usor accesibil, astfel încat crawlere motoarelor de cautare sa poata accesa cu usurinta informatiile si cuvintele de interes ale pagini web. Paginile web construite de echipa noastra sunt usor de extins, astfel incat sa puteti integra mai multa functionalitate pe drum fara probleme.

image description

Design 100% Responsive

Clientii tai nu vor parasi pagina ta deoarce nu se vede bine pe mobil sau tableta. Vei avea trafic si din partea clientilor ce folosesc dispozitivele mobile. Un trafic mai mare inseamna o sansa de conversie mai mare.

Plati electronice

Vei avea un magazin online unde clientii tai vor putea efectua plati cu cardul chiar si in rate, electronic, costurile de ramburs zero.

Securizat

Siguranta datelor si a clientilor tai este o prioritate pentru noi. Toate magazinele online sau paginile de prezentare create de noi vor beneficia de securizare.

X

Pachetele de mai sus sunt STANDARD, si nu sunt prezentate toate facilitatile incluse, pentru o descriere detaliata va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@zmcdesign.ro sau la numerele de telefon afisate mai sus.

Doriti o oferta personalizata?
Va rugam sa ne contactati!!

Suntem si pe Facebook!