Despre Noi

Despre noi

De ce sa ne alegi pe noi ?

De ce ZMC DESIGN? Pentru ca stim ca succesul unui proiect este dat de planificarea sa initiala. Pentru ca oferim importanta binemeritata a lui “inainte”, incercand sa il eliminam pe “dupa”. Pentru ca tratam fiecare proiect ca pe un nou business, cand inceputul este un punct esential in stabilirea succesului, iar implicarea este la nivelul tuturor departamentelor care, in mod general, compun o agentie web.
Pentru ca preventia este una dintre politicile noastre, menite sa elimine pierderea de timp si bani pentru clientii nostri, iar eliminarea ambiguitatilor ne ofera un punct de plecare in conformitate cu dorintele, necesitatile si bugetul clientilor nostri.
Pentru ca stim ca totul este perfectibil si de aceea suntem pregatiti sa imbunatatim si sa remediem, gestionand eficient si eficace orice situatie aparuta pe parcursul dezvoltarii proiectelor.

Avem valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri.
Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere. Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Suntem alaturi de clientii nostri si dupa finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanta in vederea maximizarii utilitatii acestora, oferim servicii de webdesign , optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale, grafica publicitara, printuri (carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante, bannere stradale, roll-up..).

Ce oferim noi

Motive pentru care sa alegi serviciile oferite de noi!

Doriti o oferta personalizata?
Va rugam sa ne contactati!!

Suntem si pe Facebook!