Realizare
Magazin online

Creare Magazin Online

Mediul online este mediul in care iti poti creste cifra de afaceri sau iti poti pune in practica ideile pe care le ai. In ceea ce priveste comertul online, desi crearea unui magazin online presupune o strategie de marketing atent aleasa, putem spune, ca in general, este mai putin consumatoare de timp decat un magazin clasic, fizic. Profita acum, si cere o oferta personalizata pentru creare magazin online. Creare magazin online la cele mai bune preturi. Boost-ul business-ului tau este crearea unui magazin online unde poti sa iti vinzi produsele, serviciile la costuri de intretinere reduse.

In Romania, industria de e-commerce are o crestere anuala de 100%, iar pana in 2020 va atinge suma de 1.500.000.000 euro! Prin inceperea vanzarilor online va veti mari portofoliul de clienti si veti putea mentine o stransa legatura cu consumatorul! Cu ajutorul unui magazin online, vizitatorii dumneavoastra pot vedea cu usurinta produsele pe care le oferiti, pot compara produse intre ele, pot vedea ce pareri au alte persoane despre diferite produse si pot cumpara produsele direct de pe site fara interventia umana pana in momentul livrarii.

Iata 6 motive pentru care crearea unui magazin online este solutia potrivita pentru dezvoltarea afacerii tale:

Reduci considerabil costurile lunare.

Cel mai important aspect este lipsa unui spatiu fizic de existenta a magazinului, de aici o economie considerabila cu chiria, energia, intretinerea, cheltuielile salariale etc.

Te bucuri de o vizibilitate la nivel international.

Prin crearea unui magazin online, iti largesti enorm plaja de clienti carora te adresezi, prin eliminarea barierelor fizice, care presupun deplasarea catre magazinul fizic.

Marketing de calitate, tintit.

Printr-o reclama online bine realizata si prin crearea unui continut bine structurat, afacerea ta devine din ce in ce mai cunoscuta prin SEO de calitate, care te plaseaza in primele rezultate ale cautarii google, pe cuvinte – cheie.

Feedback rapid.

Vezi in timp real evolutia afacerii tale. Doar de tine depinde viteza de dezvoltare a companiei, utilizand corect facilitatile oferite de platforma online.

Noi oportunitati profitabile.

Odata accesat, spatiul online iti ofera o mai mare plaja de noi potentiali clienti, facilitand de asemenarea circulatia informatiei mult mai rapid si cu rezultate optime.

Organizare eficienta.

Esti in permanenta la zi cu cererile clientilor si termenii de livrare. Optiunile de raportare oferite de un magazin online te scutesc de bataile de cap date de multitudinile de hartii din comertul clasic.

Functionalitati magazin online

Managementul produselor

- administrarea si intretinerea facila a produselor, posibilitate de export, import
- numar nelimitat de produse si grupe de produse , categorii de produse dinamice
- parametrii individuali pentru produs de date – imagini, text, atribute, parametri
- usor editabile prin interfata de administrare a siteului
- posibilitatea compararii produselor, ( propuneri produse similare, culoare, dimensiune, etc),produse similare
- sistem de filtrare personalizabil
- status produs: Inactiv / Activ; produsele inactive nu sunt vizibile deci nu pot fi achiziționate
- schimbare status cu doar un singur click

Gestionarea procesului de cumparare

- optiuni de livrare acordate din interfata de administrare
- calculul automat costuri livrare si transport
- comenzile sunt administrate in backend : modificare stare ( de exemplu, comanda preluata, comanda livrata, etc.)
- datele comenzii sunt salvate, si sunt trimise automat prin e-mail catre ambele parti
- cupoane de reduceri: procent discount sau suma fixa, valabile o singura data sau pentru un interval ales

Gestionarea clientilor

- inregistrare on- line, clienti noi, conturi de utilizator individuale
- Customer Management Group ( clienti obisnuiti, reselleri – preturi speciale si reduceri)
- Newsletter usor de integrat in alte platforme
- Utilizatorii inregistrati pot stoca in siguranta datele

image description

Design 100% Responsive

Clientii tai nu vor parasi pagina ta deoarce nu se vede bine pe mobil sau tableta. Vei avea trafic si din partea clientilor ce folosesc dispozitivele mobile. Un trafic mai mare inseamna o sansa de conversie mai mare.

Plati electronice

Vei avea un magazin online unde clientii tai vor putea efectua plati cu cardul chiar si in rate, electronic, costurile de ramburs zero.

Securizat

Siguranta datelor si a clientilor tai este o prioritate pentru noi. Toate magazinele online sau paginile de prezentare create de noi vor beneficia de securizare.

X

Pachetele de mai sus sunt STANDARD, si nu sunt prezentate toate facilitatile incluse, pentru o descriere detaliata va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@zmcdesign.ro sau la numerele de telefon afisate mai sus.

Doriti o oferta personalizata?
Va rugam sa ne contactati!!

Suntem si pe Facebook!